Tee aloite!

Nyt voit tehdä meille aloitteen mielestäsi aiheellisesta asiasta. Se käy kätevästi yläpalkin yhteystietojen alta löytyvällä lomakkeella.

Uutiset

25.2.2016Keskusta esittää kattoa Tampereen hinnankorotuksilleLue lisää »2.5.2015Mikko Alatalon puhe Keskustan vappujuhlassa Hämeepuistossa 1.5.Lue lisää »4.1.2015Ryhmä17 Tampereen pormestarille: Valoviikkopäätös kuuluu valtuustolleLue lisää »

Yhteystiedot

Tampereen Keskustan Kunnallisjärjestö
c/o Keskustan Pirkanmaan Piiri
Näsilinnankatu 23 A1
33210 TAMPERE

Esko Erkkilä, puheenjohtaja:
esko.erkkila@gmail.com
puh. 050 556 4878

Kalle Kiili,
varapuheenjohtaja: kiili@live.com
Puh. 050 480 0277

Keskustayhteisö

Eduskuntaryhmä

KUNTAVAALIT 2012

Seuraavat kuntavaalit pidetään 28.10.2012.

Keskusta puolustaa lähipalveluja ja ihmisten mahdollisuuksia päättää itse omista asioistaan. Vastustamme Kataisen hallituksen suunnitelmia runnoa pakolla koko Suomeen suurkunnat. Viime kuukaudet ovat osoittaneet, että Keskusta on kuntavaalien päävaihtoehto.

Pienenä maana Suomi menestyy vain, kun koko Suomesta ja kaikista suomalaisista pidetään huolta.

Koko maassa pitää myös tulevaisuudessa olla mahdollisuudet asua, elää, tehdä töitä, yrittää ja opiskella. Jokaisella pitää olla oikeus itse valita asuinpaikkansa. Palvelujen pitää olla lähellä ja kaikkien suomalaisten saatavilla postinumerosta tai lompakon paksuudesta riippumatta.

Kataisen hallituksen ajamat kuntien pakkoliitokset ja kovat leikkaukset lähipalveluihin tarkoittavat ihmisten, palvelujen ja työpaikkojen keskittämistä muutamaan suureen keskukseen. Keskustan mielestä varsinkaan näinä epävarmoina aikoina meillä suomalaisilla ei ole varaa siihen, että Suomi jakaantuu menestyjiin ja häviäjiin.

Jos olet sitä mieltä, että palvelut ja hyvän elämän mahdollisuudet pitää turvata koko Suomessa, liity joukkoomme. Nyt taistellaan tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen Suomen puolesta. Jokaista tarvitaan.